One-stop wasserette en stomerij in Amsterdam West

De diensten van Erasmus Wasserette Stomerij

Bij Erasmus Wasserette Stomerij vindt u alles om uw kleding, gordijnen, beddengoed en ander textiel zo schoon en fris als nieuw te houden. Wij wassen en stomen uw kleding, voeren reparaties voor u uit en beschikken over een wasserette voor als u zelf uw was wilt komen doen. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en omdat we alles in-house reinigen, kunnen we u meestal binnen 24 uur uw kleding fris en schoon teruggeven.

Wasserette en wasserij

Heeft u zelf geen beschikking over een wasmachine, of heeft u artikelen zoals gordijnen die u thuis niet kunt wassen, kom dan naar Erasmus Wasserette Stomerij. Wij beschikken over grote geavanceerde wasmachines die sneller, milieuvriendelijker en schoner wassen dan de gemiddelde wasmachine voor consumenten.

 

Zelf geen tijd om uw was te doen? Voor een kleine bijdrage doen wij de was voor u in onze wasserette. Lever de was af en binnen 24 uur kunt u het weer bij ons afhalen.

Stomerij

Om uw mooiste en kostbaarste kleding en kostuums te reinigen, laat u ze stomen bij Erasmus Wasserette Stomerij in Amsterdam West. Wij stomen op milieuvriendelijke wijze en doen dit allemaal in-house in onze stomerij aan de Admiraal de Ruijterweg 220-HS.

Reparatie van kleding en textiel

Gooi uw kleding niet weg als dit nog niet hoeft. Bij Erasmus Wasserette Stomerij voeren we reparaties uit aan kleding en ander textiel en in de meeste gevallen kunnen we uw kleding met wat kleine ingrepen weer een aantal jaar geven, zonder dat u er iets van ziet. Breng uw kleding langs in onze stomerij en afhankelijk van de reparatie kunnen we het meestal binnen 24 uur voor u repareren.